Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bonte Zaar: nog maar een kleine week te gaan

bonte zaar
Foto: Pixabay CC0

Wat een drukte! Er is niet eens ruimte om stil te staan bij het feit dat ik over 5 dagen ga trouwen. Ik heb er niet bij nagedacht om extra vrije dagen voor het huwelijk in te plannen.

Natuurlijk heb ik wel twee dagen voor de bruiloft al vrij. Maar de grootste drukte zit hem toch in de weken voor de bruiloft. Alle laatste dingetjes regelen, afspraken nakomen die direct en indirect met de bruiloft te maken hebben. En nog fulltime werken. Voor iedereen die nog gaat trouwen, zorg dat je de weken ervoor een extra vrije dag hebt! Je hebt het nodig.

Nou moet ik ook eerlijk zeggen dat wij allebei niet zo van het vooruit werken zijn. Vaak blijven dingen wat langer liggen, waardoor het natuurlijk druk word die laatste weken. Maar ik kan nu toch wel zeggen dat bijna alles klaar is. Mijn jurk hangt bij mijn moeder thuis, de ringen liggen klaar bij de juwelier en alle aankleding voor de locatie staat klaar om weg te brengen.

bonte zaar
Foto: Pixabay CC0

Geen spanning aanwezig dus. Ondanks dat het steeds dichter bij komt, is het nog zo vreemd om te bedenken dat we straks getrouwd zijn. Het klinkt zo volwassen. Ik snap het nu als men zegt: ik voel me veel jonger dan dat ik daadwerkelijk ben. Straks heb ik een man! Een leuk en spannend nieuw hoofdstuk in ons leven breekt aan.

Op onze dag, 6 mei, voorspellen ze prachtig lente weer. Daar zijn we erg blij mee aangezien we graag buiten willen trouwen. Het is natuurlijk altijd afwachten wat het weer gaat doen, maar het ziet het er goed uit.

Voor nu dus niet zo’n uitgebreid stuk, want het zal tussen alle andere zaken door moeten gebeuren. Ik zal proberen om vanuit Thailand een update inclusief foto’s te sturen, als jullie dat leuk vinden? Ik ga prachtige weken tegemoet en kijk er met veel plezier naar uit!

Liefs Nathalie

Lees meer Bonte Zaar