Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bonte Zaar: terug van weggeweest

Bonte Zaar
Foto: Nathalie de Lange

Na bijna drie weken Thailand zijn we vrijdag avond laat thuis gekomen. Het was een fantastische reis, maar het is ook erg fijn om weer thuis te komen. Onze katten en mijn paard te zien, om de dagelijkse structuur van ons leven weer op te pakken. Met natuurlijk een nieuw tintje: ons getrouwde leven.

Onze huwelijksdag was er één om nooit meer te vergeten. Het was echt fantastisch. Ondanks dat ik niet graag in de belangstelling sta, heb ik genoten van alle aandacht die we kregen. Het was erg speciaal om zoveel familie, vrienden en collega’s om ons heen te hebben die dag. Mijn vrienden hadden geregeld dat mijn paard naar de locatie kwam. Hier wist ik niks vanaf en was dan ook erg verrast. Wat speciaal, mijn aller grootste vriendin mocht er ook bij zijn! Het is helemaal op onze manier verlopen, de dag paste echt bij ons.

bonte zaar thailand
Foto: Nathalie de Lange

De reis was wonderlijk. We starten in Bangkok, en gingen daarna door naar het noorden. Hier was het steeds rond de 40 graden, niet te doen overdag. Daarna van eiland naar eiland gehopt. Mooi stranden gezien, tempels bezocht en watervallen bekeken waar helaas weinig water in zat aangezien het daar hoog zomer was.

bonte zaar thailand
Foto: Nathalie de Lange

Maar zoals ik al zei, wat ben ik blij om weer thuis te zijn! De eerste dag lekker gerommeld en boodschappen gedaan. De katjes geknuffeld en lekkere kip spiesen gemaakt voor op de barbecue. We hebben een kookcursus gehad in Thailand en dat willen we deze week meteen gaan uit proberen. Dus de citroengras, gember en garnalenpasta zijn in huis gehaald.

bonte zaar thailand
Foto: Nathalie de Lange

Voor nu niet zo’n boeiend stukje, vanaf volgende keer zal ik weer meer aandacht aan het schrijven geven.

Liefs,

Nathalie

Lees meer Bonte Zaar