Search
Close this search box.

Brandweer start wervingscampagne voor nieuwe vrijwilligers

Brandweer start wervingscampagne voor nieuwe vrijwilligers
Foto: Ons Son en Breugel

Hoe snel ben jij uit de kleren?

Met deze slogan probeert post Son en Breugel de aandacht te trekken van potentiële brandweervrijwilligers. Binnen 30 seconden kleden de vrijwilligers zich om tot hulpverlener om mens en dier te helpen en te redden.

Recentelijk vertrokken enkele brandweerlieden bij de post en door vergrijzing is op termijn vervanging nodig van brandweerlieden die met pensioen gaan. De brandweer is op zoek naar gezonde mannen en vrouwen die wonen en (het liefst) werken in Son en Breugel om het korps te versterken.

Om een voorproefje te krijgen van wat er allemaal op je af komt als vrijwilliger, organiseert post Son en Breugel een tweetal spectaculaire workshops op 5 en 6 oktober van 19:30 tot 22:30 uur. Tijdens deze workshops leer je wat de mannen en vrouwen van post Son en Breugel allemaal doen en kun je in gesprek gaan met de enthousiaste vrijwilligers van het korps. Aanmelden voor deze avond kan via brandweersonenbreugel@vrbzo.nl.

Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Harry van Uden, Operationeel Manager post Son en Breugel via telefoonnummer 040-2203133 of 06-51224555.


Lees meer over de brandweer