Search
Close this search box.

Breugels Festijn dit jaar niet in derde weekend van september

Breugels Festijn en de Bongerd: de juiste combinatie voor de toekomst
Foto: Ons Son en Breugel

Wie 14 en 15 september in hun agenda heeft gereserveerd voor het Breugels Festijn mag dit doorkrassen: het evenement vindt dit jaar plaats op 7 en 8 september.

September wordt een drukke maand. Het eerste weekend van september vindt traditioneel Beach Event Son en de jaarmarkt plaats. Het derde weekend van die maand is ‘gereserveerd’ voor het Breugels Festijn. Ook mag het Tower Festival niet vergeten worden. Maar in 2019 vindt er nog een evenement plaats: de viering van 75 jaar bevrijding met Remember September.

Omdat Remember September gevierd wordt rondom 17 september, zouden de twee evenementen gelijktijdig plaats moeten vinden als vast werd gehouden aan de ‘derde weekend van september’ traditie. Om Remember September alle nodige ruimte te geven om onze bevrijding te vieren, heeft het bestuur van het Breugels Festijn besloten de festiviteiten een week eerder plaats te laten vinden.

7 en 8 september kunnen genoteerd worden in de agenda’s. Wat de organisatie allemaal in petto heeft in dat weekend is nog niet bekend. De locatie staat in ieder geval wel vast na de succesvolle verhuizing van het evenement naar sporthal de Bongerd.