Zoek
Sluit dit zoekvak.

Brooks Williams uit VS en Marcel Verbeek sieren Lazy Sonnie Afternoon in februari

Brooks Williams uit VS en Marcel Verbeek sieren Lazy Sonnie Afternoon in februari
Foto: Lazy Sonnie Afternoon

Na een de geslaagde aftrap in januari heeft Lazy Sonnie Afternoon voor zondag 4 februari weer iets moois in petto. Dit maal komt de hoofdact weer van ver, namelijk Brooks Williams uit Georgia, USA. Met Marcel Verbeek in het voorprogramma.

Brooks Williams

De Amerikaanse singer-songwriter, Brooks Williams staat garant voor originele folk blues. HIj speelt uiterst gevoelig akoestische gitaar, uitstekend slide op zijn resonator en pittige blues en country op zijn wasbord en cigarbox-gitaar. Troetelkind van de Country blues en Americana met een stem waar je helemaal in opgaat. Een allround vakman die zijn songs op een persoonlijke wijze benadert. Een twintigtal albums heeft deze bluesy singer-songwriter inmiddels op zijn naam staan.

Marcel Verbeek

In 2011 debuteerde Marcel Verbeek met het sfeervolle album ‘Days to come’ dat goed werd ontvangen. Vele optredens volgden. Marcel speelde samen met onder anderen Anneke van Giersbergen en Harry Sacksioni. Inmiddels staat er ook een tweede album op zijn naam ‘The Widow’s Waitz’. Marcel wordt ondersteund door William van Barneveld (toetsen) en Paul Sips (fretless bass).

Aanvang/toegang

  • Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.
  • De zaal is vanaf 15.00 uur open.
  • De toegang is gratis maar na het optreden vraagt de organisatie om een vrijwillige bijdrage in de hoed.
  • Om deze unieke middagen ook in de toekomst mogelijk te maken is jouw gift noodzakelijk. Zij hopen uiteraard dan ook op een gulle bijdrage.
  • De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Website

Kijk op de website www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/ of meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op de website aanmelden. Tot ziens op zondag 7 januari 2018 in de Kapelzaal van kloosterhotel La Sonnerie in Son en Breugel.