Burgemeester figureert in videoclip Mijn Brabantse Hart

Burgemeester figureert in videoclip Mijn Brabantse Hart
Foto: Productie Mijn Brabantse Hart (aangeleverd)

Zanger Thomas Pieters lanceerde 1 februari de videoclip van ‘Mijn Brabantse Hart’ met daarin onder andere een klein rolletje voor burgemeester Hans Gaillard.

De afgelopen maanden heeft, de voor het grote publiek relatief onbekende, Pieters in het diepste geheim gewerkt aan het project. En niet zonder succes. Maar liefst 64 Brabantse burgemeesters en de commissaris van de koning spelen mee in de videoclip. Ook zijn andere bekende Brabantse gezichten te zien, zoals Guus Meeuwis, Frank Lammers, Steven van Brunswijk en Jacqueline Govaert.

Met de clip, waarin de ‘Schat van het zuiden’ gevonden wordt, wil Pieters een lief geluid uit Brabant ons land in brengen. Pieters: “Het is al jaren mijn droom om héél Brabant te verbinden. Van bakker tot burgemeester en van Berry van Aerle tot Bertus Borgers; voor even houdt iedereen van elkaar.” Veel prominente Brabanders vonden het zo’n wonderlijk idee dat ze Pieters aanboden deel te nemen aan het project. Zo nemen Guus Meeuwis, Frank Lammers, Steven van Brunswijk en Jacqueline Govaert een belangrijke rol voor hun rekening in de video.

Thomas Pieters: “Wat is er nou mis met een beetje lief zijn voor elkaar? Laten wij als Brabanders in deze donkere dagen dan maar het goede voorbeeld geven. Het is al jaren mijn droom om héél Brabant te verbinden. Van bakker tot burgemeester en van Berry van Aerle tot Bertus Borgers; voor even houdt iedereen van elkaar.”

Post article

Post article