Search
Close this search box.

Café het Raadhuis sluit jaar af met vijf dagen feest

Café het Raadhuis
Foto: Ons Son en Breugel

Het jaar in stijl afsluiten kan eigenlijk maar op één plaats in Son en Breugel: café het Raadhuis. Van 24 tot en met 28 december wordt voor de laatste keer dit jaar de boel op stelten gezet. Hiervoor heeft het café een blik aan artiesten open getrokken waar je u tegen zegt, zoals Outsiders, René Schuurmans, DJ Maurice en Tony Junior.

Café het Raadhuis brengt deze kerst een populair concept naar Son en Breugel: de RGB Silent Disco. Met koptelefoons kunnen bezoekers buiten in de tent genieten van hun eigen smaak muziek. Zij kunnen namelijk kiezen uit drie kanalen: twee kanalen met huis DJ’s van Café het Raadhuis of de blik aan artiesten die komen voor een onvergetelijke set.

24 december (kerstavond)

Op festivals in de regio bijna een vaste waarde: de Smerrig Diskjochies. Ze zijn te vinden in alle tenten, schuren, kroegen en festivals en brengen jouw favoriete tracks ten gehore. De Sjannies maken met hun schaamteloos ordinaire mix van Urban, R&B, Dancehall en Trap van elk feest en festival een heuse schuurtent. Ze stonden onder andere al op Paaspop, We Are Electric en Wish Outdoor.

De Tilburgse The Boy Next Door kennen we natuurlijk van de hit La Colegiala, waarmee hij samen met Jody Bernal in de zomer van 2017 een enorme hit had. Hij komt zonder setlist aan en voelt aan de vibe van het publiek welke hits hij aan elkaar moet rijgen. Voor de dames zal Johnny 500 de avond afsluiten. De James Dean van de dj-scene draait moderne eclectische sounds in een eigen stijl met heel veel gevoel voor party en entertainment.

Line-up van café het op 24 december 2019

25 december (eerste kerstdag)

Bezoekers van Beach Event Son kennen deze twee maar al te goed: Plug ‘N Play. Met een grote liefde voor de hardere stijlen zetten deze twee vrienden de stage op zijn kop, zoals ze eerder deden op Defqon.1, Decibel, Pussy Lounge, Q-BASE en Intents. Devin Wild is één van de bekendere hardstyle DJ’s in de scene. Hij komt naar Son en Breugel om onder andere zijn hits Mind Bending, Island Of Intensity en We Let It Out te draaien.

Het stampen gaat deze avond door met Keltek, één van de meest invloedrijke game-changers van de moderne hardstyle. In zijn discografie vinden we naast zijn eigen hits Edge Of Excistence en het anthem van Defcon.1 van dit jaar ook hits van de Psyko Punkz, waar hij onderdeel van uitmaakt. De avond wordt afgesloten met niemand minder dan Outsiders, bekend van de rauwe tracks die hij samen met JeBroer uitbracht. Denk onder andere aan Kind Van De Duivel en Flitsmeister.

Line-up van café het op 25 december 2019

26 december (tweede kerstdag)

Na een avondje beuken is het tijd voor Nederlandstalige muziek. DJ Maurice komt bij het Raadhuis langs, de man achter het muzikale succes van Snollebollekes. Naast zijn productiewerk ook een formidabele feest DJ. Daarna wordt het hardop meezingen met de hits van René Schuurmans, zoals Laat De Zon In Je Hart en Bij Ons In Brabant.

We vervolgen onze reis door Nederland met Jeroen van Zelst. Sinds 2011 is Jeroen van Zelst niet meer weg te denken uit het lijstje van het Nederlandse levensliedzangers en carnavalshits. De deur gaat dicht als Bonte Carlo klaar is met zijn set, waarin hij klassieke partyhits aan elkaar draait.

Line-up van café het op 26 december 2019

27 december

Remixkoningen Los Banderos hebben in een korte tijd aardig wat hits om weten te bouwen tot clubwaardige hits. Op 27 december rijgen ze deze krakers moeiteloos aan elkaar in het Raadhuis. Daarna is het de beurt aan Tony Junior, de internationale ster die samen heeft gewerkt met onder andere Tiësto, Mr. Polska en Steve Aoki. Ook heeft Tony Junior zijn eigen realityprogramma gehad op RTL5.

De beats worden steeds harder. Zany is één van de pioniers als het aankomt op de hardere stijlen en gezien wordt als een hardstyle legende. Zowel voor- als achter de schermen een muziekgoochelaar. Maximize sluit de avond af. Het Raadhuis publiek kent hem als één van de huis DJ’s, maar zijn naam wordt ook gescandeerd op festivals als Wish Outdoor en Ace Of Spades.

Line-up van café het op 27 december 2019

28 december

De dag dat Rob Meulenbroeks en zijn partner Patricia afscheid nemen als scepterzwaaiers in Café het Raadhuis. En dat doen ze in stijl. De enige echte Disco Snolly komt langs om de beste 80’s meezingers, disco klassiekers en pophits aan elkaar te mixen. Feestnation sluit zich daarna aan, wat garant staat voor een uur lang helemaal losgaan op de beste partytracks.

De energieke raddraaiers van Rave van Fortuin trekken je moeiteloos mee in een muzikale achtbaan. Aan de hand van een rad vol muziekstijlen word je ieder kwartier op een gloednieuw feest getrakteerd. Freddy Moreira is een echte ladies man vol energie, bekend van samenwerkingen met The Partysquad en zijn mixtapes. Als allerlaatste artiest van 2019 mogen Lunaticz in stijl afsluiten. Het duo uit het verre, verre België komt naar Son om hun EDM-kunsten te vertonen.

Line-up van café het op 28 december 2019

Kaarten kopen

Het laatste, echte feest van 2019 mag je natuurlijk niet missen. Gelukkig zijn er nog kaarten te koop voor deze avonden. Dat kan uiteraard aan de bar van café het Raadhuis, maar kan ook gemakkelijk vanuit je luie stoek via www.woevents.nl/kerst. Meer informatie over de avonden, de artiesten en organisator WO Events is terug te vinden op de Facebookpagina van het Raadhuis, de Facebookpagina van WO Events en de website.