Zoek
Sluit dit zoekvak.

Carnaval 2017 zit er weer op, wij blikken terug

Foto: Ons Son en Breugel

Vier dagen hossen, springen, drinken en dansen zitten er weer op. Gelukkig hebben we de foto’s van carnaval nog.

Krutjesgat is vandaag weer ‘gewoon’ Son en Breugel. Maar wat hebben alle krutjesrapers en krutjesraperinnekes toch genoten van carnaval 2017. Terwijl prins Ronald de scepter zwaaide, deinde de tent op en neer met een schat aan artiesten zoals X-Static, Baby Blue en publiekslieveling Vangrail.

Naast bands waren er ook artiesten zoals Vieze Jack en Arjan Oostrom aanwezig om het publiek aan het zingen en springen te maken. DJ Geert Verschuren, een vaste waarde voor het carnaval van Son en Breugel, was ook weer een avond van de partij.

In de jeugdtent was het ook één groot feest. Vier dagen lang stonden DJ Don en Feest DJ J’roen achter de draaitafels om de jeugd net zo hard te laten feesten als hun ouders in de grote tent. Zelfs prins Ronald draaide nog enkele plaatjes.

Wil je meer foto’s zien? Klik op ‘fotoserie’ om meer foto’s te bekijken. Bekijk ook de foto’s van de optocht mocht je deze nog niet gezien hebben. Bekijk ook de foto’s van de zittingsavonden en de seniorenmiddag.


Lees meer over carnaval


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.