Search
Close this search box.

Claranet neemt IT-dienstverlener Rely over

Claranet neemt IT-dienstverlener Rely over
Foto: Google Maps

Het Sonse Claranet versterkt met de overname van Rely haar positie in de IT-dienstverlening.

Rely, met vestigingen in Hilversum en Barneveld, heeft zo’n 2.000 (online) werkplekken voor de notariswereld en nog zo’n 3.500 werkplekken in de culturele-, media- en financiële wereld. Het bedrijf heeft ook een goede samenwerking met bedrijven als Van Brug Software en sinds kort ook met Dirict.

Oprichter van Rely, René Fouraschen, is blij met de overname. “We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met Claranet. (…) Claranet is één van de gevestigde internet- en clouddienstverleners in de industrie, zowel nationaal als internationaal. In een markt die consequent groeit en onderhevig is aan constante verandering is het belangrijk dat we de juiste veerkracht hebben om een sterke positie te behouden.”

IT-dienstverlener Claranet heeft haar hoofdkantoor op Ekkersrijt staan, maar heeft onder de Claranet Groep-paraplu 1.300 medewerkers en 5.800 klanten door heel Europa. Jaarlijks heeft het bedrijf zo’n 255 miljoen euro omzet.


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.


Lees meer over Ekkersrijt