Cliënten Zonhove in de spotlight bij Knoop & De Leeuw

Martijn van de Ven bij Knoop & De Leeuw
Foto: SWZ Zonhove

In het NPO 1 televisieprogramma Knoop & De Leeuw komen drie cliënten van Zonhove aan het woord en geven een blikje in hun bijzondere wereld.

Deze week is om 19:00 uur op NPO 1 het programma Knoop & De Leeuw te zien. Presentator Paul de Leeuw gaat in gesprek met spraakmakende gasten, met én zonder een (verstandelijke) beperking. Ook achter de schermen bestaat het team deels uit mensen met een beperking, van redacteuren tot opnameleider, van visagist tot publieksopwarmer.

Aan het programma Knoop & De Leeuw hebben drie cliënten van Zonhove meegewerkt. Twee cliënten zijn op locatie gefilmd. Zo krijgen kijkers een inkijkje in het leven van mensen met een meervoudige beperking met de kleine geluksmomenten die er zijn en ook de uitdagingen.

Daria, Gijs, Joris en Martijn

Zo is op woensdag 21 december van Daria te zien. Zij is met haar moeder en oma gevlucht uit de Oekraïne. Op donderdag 22 december is het verhaal van Joris en zijn tweelingbroer Gijs te zien en de bijzondere band die zij samen hebben. Op vrijdag 23 december is Martijn van de Ven te zien als tafelgast in de talkshow. Hij mag aan tafel bij Paul de Leeuw zijn film- en televisiekennis delen met iedereen.

Post article

Post article