Zoek
Sluit dit zoekvak.

Club Cuisine La Sonnerie haalt ruim 5500 euro op voor goede doelen

Foto: Ons Son en Breugel

Met een opbrengst van meer dan 5500 euro heeft de H@P benefietavond van Club Cuisine La Sonnerie vier goede doelen blij weten te maken.

De kookclub Club Cuisine La Sonnerie stonden de hele avond in de keuken van hotel restaurant La Sonnerie, ondersteund door het keukenpersoneel, om een vijfgangen menu voor te bereiden voor de 92 gasten die zich verzameld hadden in de kapelzaal. De avond werd muzikaal ondersteund door Nancy van Heeswijk.

Met de H@P benefietavond, die zij ieder jaar organiseren, haalt de kookclub geld op voor goede doelen. Dit jaar haalde Club Cuisine La Sonnerie met hun actie 5000 euro op, die ze verdeelden aan goede doelen. Gasten konden voor 70 euro aanschuiven en met een speciale loterij werd nog extra geld opgehaald.

De eerste 1250 euro werd geschonken aan stichting Goud Voor Oud. De stichting zal het bedrag in overleg met de kookclub gebruiken om een groot optreden te geven in Son en Breugel voor ouderen.

De tweede 1250 euro werd geschonken aan de LEVgroep. De organisatie gaat het geld gebruiken om tijdens het IJsfeest een schaatsmiddag te organiseren voor kinderen die het echt verdienen.

De derde 1250 euro werd geschonken aan stichting MeeDoen. De stichting zal het geld inzetten om een langgekoesterde droom in vervulling te laten gaan: het aanschaffen van audiovisuele apparatuur.

De vierde 1250 euro werd als verrassing geschonken aan het Sinterklaascomité. Raymond Bonnier, die genoten had van een heerlijke maaltijd, werd naar voren geroepen om het bedrag in ontvangst te nemen. Met een kleine aanmoediging van Club Cuisine La Sonnerie werd uiteindelijk onder de aanwezige in de zaal een speciale rol geveild bij de intocht van Sinterklaas, wat uiteindelijk nog een extra bedrag van 550 euro opbracht.

Club Cuisine La Sonnerie is een kookclub van enthousiaste amateurkoks die een keer per maand in hotel restaurant La Sonnerie met passie koken. Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord die het sponsorgeld besteden aan een goed doel in Son en Breugel.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play