Search
Close this search box.

ClubZero gaat van start met DJ Ruud Feltkamp

ClubZero
Foto: Jongerencentrum Oase

De eerste editie van ClubZero in jongerencentrum Oase barst vanavond los.

Het feest voor jongeren tussen de 11 en 17 jaar, waarbij geen alcohol wordt geschonken. De Oase probeert met ClubZero een veilige omgeving te creëren voor de jongeren om kennis te maken met het stappen, waarbij ouders weten dat hun kinderen goed verzorgd worden. De deur gaat open om 19:30 uur en om 20:00 uur dicht. De stappers kunnen tijdens de avond dus niet gaan rondzwerven. De deuren zullen weer open gaan om 23:00 uur, tenzij ouders de organisatie verzoeken de kinderen eerder te laten gaan. Het feest is om 0:00 uur afgelopen.

Voor de eerste editie heeft ClubZero Goede Tijden Slechte Tijden acteur Ruud Feltkamp gestrikt om af te trappen. De acteur en DJ heeft twee singles onder zijn pseudoniem Rudi Feral uitgebracht, Listen uit 2014 en Dirty uit 2015. Naast zijn werk in GTST is de man ook bekend als Kruimeltje uit de gelijknamige film uit 1999.

Kaartjes kosten 2,50 euro en zijn te koop bij cafetaria Spierings en aan de deur. Het evenement wordt iedere vierde zaterdag van de maand gehouden in jongerencentrum Oase aan de Dommelstraat 10A.


Lees meer over ClubZero