Zoek
Sluit dit zoekvak.

Coop Breugel: nieuwe winkel, dezelfde vertrouwde gezichten

Coop Breugel: nieuwe winkel, dezelfde vertrouwde gezichten
Foto: Ons Son en Breugel

Na een wekenlange verbouwing werd afscheid genomen van EMTÉ Breugel en is de nieuwe Coop Breugel met open armen ontvangen.

De nieuwe, knaloranje winkel werd maandagavond 11 februari feestelijk geopend. Wekenlang moesten de inwoners van Breugel naar Son voor hun dagelijkse boodschappen, maar nu hebben zij ‘hun’ supermarkt weer terug. Met dezelfde vertrouwde gezichten, want het personeel is gewoon meeverhuist van EMTÉ naar Coop. De caissières en vulploegmedewerkers hebben alleen de groene kleding ingeruild voor oranje.

Bij binnenkomst word je begroet voor een overzichtelijke en lage groente- en fruitafdeling. Meteen springt links achterin de winkel de broodafdeling op, waar dagelijks en de hele dag door vers brood wordt gebakken. De hoek waar eerst de broodafdeling was heeft plaats moeten maken voor een gangpad met producten.

De servicebalie en de kassa zitten ook weer op hun oude, vertrouwde plek. Met natuurlijk het PostNL servicepunt, de enige in Breugel. Nieuw bij de uitgang is de zelfscankassa, waar klanten hun producten zelf kunnen scannen en afrekenen. Let wel op dat zegels voor spaaracties hier niet uitgegeven worden. Na betaling kan de kassabon gescand worden om een poortje te openen.

Ook de dagen na de opening is het feest in de winkel. Zo is er op woensdag 13 februari van 12:00 tot 17:00 uur een ballonnenclown aanwezig, kunnen klanten op vrijdag 15 februari tussen 11:00 en 16:00 uur genieten van gratis poffertjes en worden er een dag later, op zaterdag 16 februari tussen 11:00 en 16:00 uur suikerspinnen uitgedeeld.