Coronamaatregelen geven zekerheid aan activiteiten rond kermis

Kermis Son en Breugel
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

WO Events is net als carnavalsvereniging de Krutjesrapers blij dat de nieuwe coronamaatregelen mogelijkheden bieden voor leuke activiteiten.

Met het afschaffen van de anderhalve meter maatregelen en verplichten van de CoronaCheck-app voor de horeca per 25 september zit de organisatie van de kermisactiviteiten vol goede moed. De activiteiten die van 8 tot en met 12 oktober ontplooid worden een nieuwe impuls geven aan de kermis in Son en Breugel.

De tent die zal verschijnen op het Kerkplein zal in de avonduren het toneel zijn van leuke feesten voor jong en oud. Nu de zekerheid van hun plannen toeneemt, is het tijd om kaarten te kopen voordat deze aan je neus voorbij gaan. Je wilt niet zeggen dat je bij het eerste grote feest sinds corona geen kaartjes meer kon kopen.

Vrijdag 8 oktober van 18:00 tot 23:30 uur: We Go Back – 90’s & 00’s

Op de eerste avond speelt een coverband de grootste hits van de jaren ’90 en ’00 in medley vorm. Zij worden daarbij afgewisseld met spannende tribute acts van Bruno Mars, Ed Sheeran en zelfs een spectaculaire Britney Spears act uit Engeland. Zij zullen ervoor zorgen dat we de verloren tijd snel doen vergeten.

Zaterdag 9 oktober van 18:00 tot 23:30 uur: We Go Back – 70’s & 80’s

Op zaterdag reizen we iets verder het verleden in, maar deze grootheden doen in populariteit zeker niet onder voor de rest. Coverband Smooth Flavour neemt je mee naar de 70’s & 80’s met hun disco en dance classics. Ook deze avond wordt aangevuld met tribute acts van onder andere Madonna en ‘the king of pop’ Michael Jackson.

Zondag 10 oktober van 17:00 tot 23:00 uur: Biercantus

Op zondag zal de jaarlijks terugkerende biercantus doorgang vinden. Een meezingspektakel waarbij de nodige liters bier niet onaangeraakt zullen blijven. Alle meezingers zullen de revue passeren en je zal gegarandeerd met een schorre stem de werkweek beginnen.

CoronaCheck-app

Door de huidige coronamaatregelen zijn er een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus ben er snel bij en koop je kaarten op woevents.nl/kermis-kaarten. Bij binnenkomst wordt er gevraagd naar je coronatoegangsbewijs. Dit is een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs in de vorm van een QR-code in de CoronaCheck-app. De minimale leeftijd voor toegang is 18, neem je legitimatie dus mee.

Post article

Post article