Zoek
Sluit dit zoekvak.

Crowdfunding voor stichting Goud voor Oud van start

Crowdfunding voor stichting Goud voor Oud start 30 maart
Foto: Stichting Goud voor Oud

Stichting Goud voor Oud brengt theater naar ouderen toe die langdurige zorg nodig hebben of naar zorginstellingen die steeds minder budget hebben om aan goed verzorgd entertainment te besteden.

Stichting Goud voor Oud ondersteunt hierbij door middel van giften, donaties en sponsoring. Maar om de activiteiten te realiseren heeft de stichting jouw steun nodig en is daarvoor een crowdfundingactie gestart.

Stichting Goud voor Oud gaat officieel van start op donderdag 30 maart met een feestelijke bijeenkomst in Berkenstaete. Het streven is om eind april de optredens te kunnen verwezenlijken. Wil jij meehelpen? Ga dan naar www.stichtinggvo.nl, www.voordekunst.nl of social media. Bekijk het filmpje en lees wat je terug krijgt voor jouw donatie.

Waarom steunen?

Met jouw steun maak je optredens mogelijk voor mensen die door een ziekte of beperking niet meer zelf naar het theater kunnen. Zij verblijven vaak in tehuizen of het betreft ouderen die zich aangesloten hebben bij verenigingen dichtbij huis waar zij nog net heen kunnen. Deze ouderenorganisaties en tehuizen kunnen vaak niet het hele bedrag zelf financieren en jij kunt daaraan bijdragen op diverse manieren.

Financiële bijdrage

Met een particuliere bijdrage draag je bij aan alle hulp die Stichting Goud voor Oud kan bieden en wordt elke donatie goed besteed. Met een bijdrage van jouw vereniging of organisatie kun je bijvoorbeeld een optreden in een verpleeghuis in jouw omgeving mogelijk maken. Zo kun je zelfs bepalen in welke zorginstelling wij optreden mogelijk maken van het door jou ingezamelde bedrag. Als stichting Goud voor Oud eenmaal ergens is geweest, ziet men hen graag weer eens terug. Met jouw structurele steun kun je bijvoorbeeld jaarlijks een optreden in een verpleeghuis in jouw omgeving mogelijk maken.

Acties

Met jouw vereniging, school, buurtvereniging of organisatie kun je voor Stichting Goud voor Oud in actie komen. Maak jouw omgeving enthousiast en ga samen aan de slag. Denk aan inzamelacties, sponsortochten en vele andere mooie initiatieven.

Vrijwilligers

Behalve met een donatie kun je stichting Goud voor Oud ook helpen als je een aantal uurtjes per week tijd over hebt en je deze goed wilt besteden. De stichting is bijna altijd op zoek naar vrijwilligers voor diverse klusjes, hulp bij acties, digitale werkzaamheden en meer.


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.


 Neem dan contact met ons op.