Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cursussen voor kinderen van alle leeftijden bij Cultuurspoor Best

Cursussen voor kinderen van alle leeftijden bij Cultuurspoor Best
Foto: Google Maps

Nu het schooljaar weer begonnen is, is het ook tijd om te kijken wat je naast school nog aan leuke dingen kunt doen. Bij CultuurSpoor (bibliotheek) aan het Raadhuisplein in Best hebben we een heel gevarieerd cursusaanbod: van digitale workshops tot kinderknutselen. Ze starten in oktober.

Even ontsnappen aan de hectiek van alledag

Dat doe je bij de cursus ‘’Stevig in je schoenen’’. Spelen, samenspelen en vooral plezier hebben. De lessen bestaan uit een afwisseling van drama, sociale vaardigheden, lessen in geluk en clownerie. De kinderen krijgen hierdoor een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. Deze cursus van tien keer op woensdagmiddag is bedoeld voor kinderen uit groep 4 t/m 7 van de basisschool. Begint in oktober, maar later instomen kan ook als er nog plaats is.

Lekker creatief zijn

Voor kinderen van 7 t/m 11 jaar die graag willen knutselen, tekenen, schilderen en boetseren is er vanaf oktober de KINDERKUNSTCLUB! Wil je alleen tekenen en schilderen? Dat kan ook…

Spelen met de computer

Een digitale strip maken, lijkt je dat wat? Kinderen vanaf 9 jaar kunnen op 5 dinsdagmiddagen in november leren strips te maken met een programma op de computer.

Aanmelden

Alle jeugdcursussen vind je op www.cultuurspoorbest.nl. Bij het onderdeel cursussen – type JEUGD staan de cursussen op een rij. Voor meer info kun je ook mailen naar educatie@cultuurspoorbest.nl.


 Neem dan contact met ons op.