Search
Close this search box.

Dames 1 handbalvereniging Apollo kampioen

Dames 1 handbalvereniging Apollo kampioen
Foto: Handbalvereniging Apollo

Met een duidelijke 14-19 overwinning op Tremeg is het dames vaandelteam van handbalvereniging Apollo verzekerd van het kampioenschap in de Dames Senioren tweede Klasse.

Met nog vijf wedstrijden te gaan is het voor de naaste concurrentie onmogelijk de dames van Apollo te achterhalen. Alle vijftien gespeelde wedstrijden mondden voor de fier spelende dames uit in een overwinning met maar liefst 392 doelpunten voor, waardoor het bewust zijn dat ze kampioen konden worden bij het team per wedstrijd toenam. Een overwinning in Gemert was voldoende om de titel binnen te slepen.

Met de van de plaatselijke voetbalclub geleende bus, zette het team vol zelfvertrouwen koers richting Gemert. Na 30 minuten spelen was het duidelijk dat HV Apollo met de overwinning richting Son en Breugel zou terug keren. Na het laatste fluitsignaal kon de opgespaarde vreugde de vrije loop gelaten worden en kreeg Apollo de welverdiende bloemen uit handen van tegenstander Tremeg.

Komende zondag om 12:05 uur staat er in sporthal de Landing de volgende wedstrijd van Dames 1 op het programma. Vespo mag in deze “kampioenswedstrijd” als tegenstander fungeren. handbalvereniging Apollo zal na deze wedstrijd de dames op gepaste wijze haar kampioensdames in het zonnetje zetten. Je bent van harte welkom om de kersverse kampioenen aan te moedigen en te feliciteren.

Neem dan contact met ons