Zoek
Sluit dit zoekvak.

Daverende start handbalvereniging Apollo heren 1

Foto: Reza Karimidouna/FotoReza

Met een wervelende show heeft heren 1 van handbalvereniging Apollo zijn eerste thuiswedstrijd van deze competitie gewonnen.

In een met vlagen spectaculaire wedstrijd won het vaandelteam van Apollo met 31-20 van Bevo. De vooraf gevreesde tegenstander kreeg met name in de eerste helft alle hoeken van sporthal de Landing te zien. Het toegestroomde publiek zag handbal van een uitzonderlijk hoog niveau en klapte de handen stuk op een serie van prachtige aanvallen en goals. Na twee gespeelde wedstrijden staat handbalvereniging Apollo fier bovenaan met de volledige score van 4 punten en maar liefst 66 doelpunten voor.

Wil jij ook genieten van een spectaculaire handbalwedstrijd. De eerst volgende thuiswedstrijd van heren 1 is op zaterdagavond 28 oktober tegen Wittenhorst. Je bent natuurlijk ook welkom om onze andere teams te zien spelen op zondag 29 oktober vanaf 09:10 uur in sporthal de Landing.

 


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play