Zoek
Sluit dit zoekvak.

De beste wensen werden uitgewisseld bij de Oliebollenparty

De beste wensen werden uitgewisseld bij de oliebollenparty
Foto: Toine Buijtels

De gemeente sluit het jaar in stijl af met de traditionele Oliebollenparty.

De gemeente organiseert ieder jaar de drukbezochte Oliebollenparty, de gelegenheid bij uitstek om iedereen alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar te wensen. Onder de aanwezige waren onder andere burgemeester Hans Gaillard en wethouder Tom van den Niewenhuijzen (die de gelegenheid gebruikte om een inwoner van Son en Breugel een selfie te maken).


Speciale aandacht was er voor de kersverse jeugdgemeenteraad. In hun eerste publieke optreden na hun installatie werd al gelijk een tipje van de sluier opgelicht. De jeugdgemeenteraad is druk bezig om na te denken over oplossingen voor overlast van hondenpoep, is er een uitstapje gepland naar de Tweede Kamer in Den Haag en wordt er een enquete gehouden onder de jeugd over de speelplaatsen. Wordt vervolgd!

Schaatstalent en ‘koningin van het ijs’ Lisa Weijer schaatste speciaal voor het publiek een kür op het ijs van de ijsbaan. Lisa Weijer liet zien wat ze in haar mars heeft. Via een crowdfundingactie probeert ze geld in te zamelen om nog beter te kunnen worden.


Heet nieuws? Stuur de redactie een WhatsApp


Lees meer over de gemeente