De digitale deuren van Ons Son en Breugel TV zijn geopend

Laptop met het logo van Ons Son en Breugel TV
Foto: Pixabay (bewerkt)
Nieuws

Vandaag is de dag dat, na maanden van ontwikkelen en testen, Ons Son en Breugel een nieuw hoofdstuk toevoegt aan haar boek: Ons Son en Breugel TV. We openen de digitale deuren van de website, waarmee we een technische start maken van het online televisiekanaal.

Wat is Ons Son en Breugel TV?

Ons Son en Breugel TV is het enige online televisiekanaal van Son en Breugel. 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Tijdens deze technische start zie je op Ons Son en Breugel TV:

  • het laatste nieuws uit Son en Breugel;
  • de uit agenda van Son en Breugel (als er weer wat meer te beleven is);
  • Het regionieuws van onze partner de Thuis In krant (binnenkort);
  • De leukste feitjes over bijvoorbeeld de gemeente, geschiedenis, carnaval en ons verenigingsleven;
  • het huidige weer in Son en Breugel en de weersverwachting van de komende dagen;
  • AED locaties in Son en Breugel (want je weet maar nooit wanneer dat van pas kan komen) in samenwerking met stichting Hart Save Son en Breugel;
  • een kleine greep uit de video’s van Ons Son en Breugel;
  • En livestreams uit heel het dorp.

Waar kan ik Ons Son en Breugel TV vinden?

Op www.onssonenbreugeltv.nl kan je de livestream vinden. Als je de website start, word je begroet door de Full HD livestream. Je kunt dus meteen beginnen met kijken. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld via Chromecast of Apple TV de livestream op jouw televisiescherm te toveren. Binnenkort komt ook een app voor Android TV en Apple TV, zodat je met een handige app op jouw televisie het kanaal kan kijken.

Wat vind ik nog meer op de website?

Naast de livestream kan je ook alle videocontent van Ons Son en Breugel vinden. Gemakkelijk op 1 plek. Zo hoef je niet ver te zoeken en hoef je niks te missen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze miniserie over de renovatie van het gemeentehuis. Of was dacht je van de documentaireserie over de heren 1 van Handbalvereniging Apollo in hun eerste jaar in de eerste divisie? En mocht je je niet geabonneerd hebben op Onscast, de podcast van Ons Son en Breugel, dan kan je deze ook hier vinden, tussen alle andere leuke video’s.

Technische start?

Toegegeven, het aanbod aan van content op Ons Son en Breugel TV zal in het begin nog een beetje tegenvallen. Daar is het ook een technische start voor natuurlijk. Maar door Son en Breugel vast een voorproefje te geven opent Ons Son en Breugel de deuren om met ons de samenwerking aan te gaan. Ons Son en Breugel TV heeft namelijk de inwoners, verenigingen, stichtingen en bedrijven nodig om het een succes te maken. Zie dit dan ook als een uitnodiging aan iedereen om je steentje bij te dragen aan Ons Son en Breugel TV. Zo kun je je mening geven over Ons Son en Breugel TV op de website.

Heb je zelf een heel leuk idee om het kanaal nog beter te maken? Dan staat de deur altijd open om te babbelen. En wil je zelf onze gepersonaliseerde versie van Ons Son en Breugel TV bij jou in de winkel of praktijk, zoals bijvoorbeeld Sonsport, Bergmans Jeanshouse, Fysiotherapie van Gerven en feestcafé de Bongerd al heeft? Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

We horen graag wat jij er van vindt. Kijk eens rond en laat je mening horen. Dat kan middel het formulier op de website. In contact komen met Ons Son en Breugel kan natuurlijk altijd via redactie@onssonenbreugel.nl.

Post article

Post article