Search
Close this search box.

De Dommelsoppers zoekt inspiratie voor nieuwe naam

Een steek op het hoofd van een raad van 11 lid van carnavalsvereniging de Dommelsoppers
Foto: Ons Son en Breugel

De Dommelsoppers hebben inspiratie nodig voor een nieuwe naam, en roepen daarbij de hulp in van iedereen in Son en Breugel.

Al tientallen jaren staat de naam Dommelsoppers garant voor een knalfeest voor kinderen tijdens de carnaval. Met de jeugdprins en jeugdprinses voorop in de polonaise zorgen zij voor een een leuk, alcoholvrij en veilig feest. In hun residentie jongerencentrum Oase, in de tent met verschillende feestmiddagen en overal waar zij komen. Natuurlijk is de Raad van 11 altijd aanwezig om het prinselijk paar bij te staan en zorgen de meisjes en jongens van de dansgroepen voor energie.

Anno 2021 kan de naam echter wel een opfrisbeurt gebruiken. Daarom roept het bestuur van carnavalsvereniging de Dommelsoppers de hulp in van de inwoners van Son en Breugel. Zij zijn op zoek naar inspiratie voor een nieuwe naam voor de vereniging. Hip, fris en klaar voor de komende tientallen jaren. Dat kan een traditionele carnavaleske naam zijn, maar bijvoorbeeld ook een moderne eigentijdse naam. Niets is te gek.

Heb jij inspiratie voor een nieuwe naam? Stuur je suggesties in naar redactie@onssonenbreugel.nl of laat het weten in de reacties onder de oproepen op Facebook en Instagram. Wij verzamelen alle inspiratie voor de carnavalsvereniging, waarna zij zich buigen over alle inzendingen. Misschien is jouw idee wel waar de Dommelsoppers en Dommelsopperinnekes naar zoeken.

Inzenden kan tot en met 5 september 2021.