Zoek
Sluit dit zoekvak.

De eerste Son en Breugel Panel enquête: het MFA

son en breugel panel nuenen mfa
Foto: Ons Son en Breugel

Het is bijna zover: de eerste enquête voor het Son en Breugel Panel.

We zijn heel blij om de eerste enquête aan te kunnen kondigen. De afgelopen tijd hebben mensen zich vrijwillig aan kunnen melden voor het Son en Breugel Panel, terwijl wij op de achtergrond de eerste enquête op orde maakte. We voeren nog constant verbeteringen door in het proces, zeker omdat dit de eerste keer is dat Nieuws.nl een dergelijke onderneming probeert te realiseren.

En we beginnen meteen met een onderwerp die veel tongen los maakt bij de inwoners van Son en Breugel: het MFA. De politiek is na de extra commissievergadering van woensdag 11 mei in dubio: nieuwbouw voor het MFA of verbouw van de kerk. Wellicht dat de uitkomst van het Son en Breugel Panel de politiek meer inzicht kan geven in het antwoord. We hopen in ieder geval een goed beeld te kunnen schetsen van wat Son en Breugel wil.

We hebben de politiek dan ook gevraagd om hun eigen vragen in te sturen. Vragen die absoluut niet mogen ontbreken en waar zij ook graag meer inzicht in willen zien. We zijn heel blij met de partijen die meegewerkt hebben.

Aanmelden voor deze enquête van het Son en Breugel Panel kan nog tot vandaag 17:00 uur op de speciale aanmeldpagina voor het Son en Breugel Panel.