De knoop is doorgehakt: geen Beach Event Son in 2021

Het publiek geniet van een zonovergoten middag tijdens Beach Event Son 2019
Foto: Ons Son en Breugel

Na een lange periode van onzekerheid heeft de organisatie besloten om in 2021 geen Beach Event Son te organiseren. Als organisatie staan en gaan zij voor een gezellig en kwalitatief hoogwaardig evenement waar iedereen uit Son en Breugel en omstreken welkom is.

Vanwege de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de onzekerheid omtrent het ‘openingsplan’ van de Rijksoverheid, met waarschijnlijk de bijkomende test- en/of vaccinatieplicht is de verwachting van de organisatie dat er deze zomer geen vrij toegankelijk evenement te organiseren is. Met name het moment waarop de huidige maatregelen eindigen zijn voor hen op dit moment te onzeker en onduidelijk.

In article

Vanwege de voorbereidingstijd, vergunningsaanvraag en alle bijkomende kosten besluiten zij nu al (met pijn in hun hart) om Beach Event Son (net als vorig jaar) niet door te laten gaan in 2021. Hun ideeën en plannen voor de toekomst blijven dus nog even op de plank liggen, maar zij hopen iedereen ‘op enig moment ’ weer te verwelkomen op Beach Event Son.

Post article

Post article