Zoek
Sluit dit zoekvak.

De lente van Lazy Sonnie Afternoon begint met The Big World

Microfoon op het podium van Lazy Sonnie Afternoon
Foto: Ons Son en Breugel

Op zondag 2 april luidt Lazy Sonnie Afternoon de lente in met het unieke project Trio The Big World.

Een verrassend patchwork van oosterse en westerse muziek met Ad van Meurs, Ankie Keultjes en Haytham Safia. De supportact wordt verzorgd door Bluechort, akoestisch met een bluezy twist.

Trio The Big World met Ad van Meurs, Ankie Keultjes en Haytham

Wereldmuziek door deze unieke combinatie muzikanten. Al meer dan twintig jaar speelt Ad van Meurs (inmiddels een bekende naam in de Nederlandse en internationale Folk en Blues scene) een belangrijke rol als singer songwriter, gitarist, organisator, schrijver en filmmaker. Zijn nauwe band met de Verenigde Staten maakte van hem een internationaal erkend artiest die zich perfect thuis voelt op het podium, bijzonder veelzijdig is op de akoestische gitaar (slide and finger picking) terwijl hij zijn intrigerende songs ten gehore brengt. Hij vormt met zijn ‘partner in music’ Ankie Keultjes (zangeres, geluidstechnicus, producer en schrijfster) een ideale muzikale samenzwering met de befaamde Ud-speler Haytham Safia.

BlueChord

BlueChord is een duo bestaande uit Gerrit de Groot en Rob Kersten. Beiden spelen in de B-Hybridz, de ‘huis-bluesband’ die elke laatste zondag van de maand in cafe Kraaij en Balder in Eindhoven te beluisteren is. Het repertoire van BlueChord bestaat uit een mengeling van blues, rock en popsongs waar een ‘bluezy twist’ aan is gegeven. Alles puur akoestisch met twee gitaren en twee stemmen waarbij ook het gebruik van klassieke gitaren niet geschuwd wordt. Dit lijdt tot verrassende, niet alledaagse versies van bijvoorbeeld nummers van Gary Moore en The Doors.

Aanvang en toegang

  • Lazy Sonnie Afternoon begint om 15:30 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur.
  • De zaal is vanaf 15:00 uur open.
  • Er wordt geen entree gevraagd, maar omdat er kosten worden gemaakt om deze een muzikale middag te bezorgen vraagt de organisatie tijdens het optreden om een vrijwillige bijdrage in de tip jar.
  • De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Specials

Ondertussen werken de mensen achter Lazy Sonnie Afternoon aan de voorbereidingen van een aantal specials. Kijk op onze website www.lazysonnieafternoon.nl voor de agenda en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan ben je altijd op de hoogte. Ook sponsoren kunnen zich op deze website aanmelden.


Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.


 Neem dan contact met ons op.