Zoek
Sluit dit zoekvak.

De leukste showdansen waren te zien bij het Showfestival

Foto: Ons Son en Breugel

Twee weekenden feest in de tent werden vanmiddag afgesloten met het traditionele Showfestival van carnavalsvereniging de Dommelsoppers.

De sfeer bij het jaarlijkse Showfestival is altijd goed. De aanwezige dansers en danseressen hoeven even niet te denken dat ze op een danstoernooi zijn, waardoor iedereen voor zover dat mogelijk is ontspannen het podium betreedt. Daarom vinden veel verenigingen het altijd leuk om de tocht naar Son en Breugel te maken op de zondag voor carnaval.

Uit de hele regio kwamen de leukste showdansgroepen naar Son en Breugel voor het jaarlijkse Showfestival. Verenigingen als Happy Generation uit Veldhoven, DSV Dazzling uit Reusel, dansvereniging Sunrise uit Sint-Oedenrode en Avanti uit ons eigen Son en Breugel passeerde de revue. Ook de organiserende vereniging, carnavalsvereniging de Dommelsoppers, lieten zien wat hun meiden in petto hadden voor het publiek.

Ook dit jaar is het de organisatie gelukt om twee spraakmakende juryleden te strikken. Onder het toeziend oog van juryleden Noi Pakon en Winston Post werden alle dansen beoordeeld op kleding, choreografie, gelijkheid en hoe flitsend de dansen eruit zagen op het podium van de tent. De dansen werden beoordeeld zodat de choreografen, dansers en danseressen hun act nog beter kunnen maken. En natuurlijk moest iedereen met Noi en Winston op de foto.


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.