Zoek
Sluit dit zoekvak.

De leukste stage opdracht: PokéCaps

De leukste stage opdracht: PokéCaps
Foto: PokéCaps

Pokémon GO is nog altijd razend populair. Niet zo verwonderderlijk dat alles wat met Pokémon te maken heeft booming business is. Een jonge student uit Son springt met PokéCaps in op de trend.

Pokémonkaarten, -games en -merchandising zijn sinds de opleving van Pokémon opeens veel meer waard. Een Sonse ondernemer richtte het bedrijf PokéCaps op en is in Nederland inmiddels een goed lopende webshop op het gebied van Pokémonkleding.

pokecapsDe webshop is eigenlijk een stage opdracht van de ondernemer, die een studie E-commerce volgt. “Ik ben van mening dat ik op deze manier erg veel en snel leer. Het is een risicovol leerproces, maar ik ben gemotiveerd en neem goede beslissingen. Zo speel ik in op de hypes ‘Pokemon GO’ en ‘Trucker Caps'”.

De jongere generatie

“Ik speel in op de Pokemon GO trend. Je onderscheidt jezelf door een team te kiezen dat bij jouw past. En wie wil nou niet in stijl laten zien bij welk Pokemon GO team hij of zij hoort? Ook de trucker pet is een trend van de laatste tijd. Ik combineer deze twee trends en ben er zo van overtuigt dat het bij de jongere generatie aanslaat.”

Dat het aanslaat, mag inmiddels duidelijk zijn. De vraag is voor de jonge ondernemer haast niet bij te benen. Zelf ook een PokéCap kopen van team Valor, team Instict of team Mystic? Kijk in de webshop van PokéCaps, op Facebook of Instagram.