De Ons Son en Breugel Weekflits van 11 oktober 2021

Rutger van der Heijden op de set van de Weekflits
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

Als je een beetje bijgekomen bent van het weekend, dan ben je klaar om te horen wat er deze week allemaal staat de gebeuren in de weekflits.

Brave hendrik

Wie vaker over de Hendrik Veenemanstraat rijdt of fietst, weet dat de brede weg zeer uitnodigend kan zijn. Politieke partij Voor U wil samen met buurtbewoners en de rest van Son en Breugel kijken naar de mogelijkheden om de straat veiliger te maken. De brainstormsessie wordt donderdag gehouden in de Bongerd vanaf 19:30 uur. Hoe je je aan kunt melden, vind je op de site.

Kwist ‘t

1 oktober hoorde je de collectieve hersenen van Son en Breugel kraken bij de achtste editie van Ons Dorp Kwist. Zaterdag maakt de Ons Dorp Kwist organisatie bekend wie zich de slimste van Son en Breugel mag noemen. Wordt het toch weer de harmonie? De Masterminds? Of is dit dan toch het jaar voor de Zagerstraat? We horen het komende zaterdag in de zaal van café-restaurant de Zwaan. Vergeet niet je CoronaCheck-app bij de hand te houden bij de ingang.

Terug in de tijd

Verlang jij terug naar de jaren vijftig en zestig zonder internet, kleurentelevisie en corona? Dan ben jij zaterdag helemaal thuis in de Bongerd, want dan is het weer tijd voor Plein Public. RRR & de Zippers treden dan op met liedjes van Peter Koelewijn, Anneke Grönloh, Rob de Nijs en Willeke Alberti, maar ook The Shangri-Las. De toegang is gratis, nadat je je CoronaCheck-app hebt laten zien natuurlijk, maar een bijdrage in de pet wordt op prijs gesteld.

Check de weekflits

Iedere week op de hoogte blijven wat er die week te beleven valt in Son en Breugel? We publiceren de weekflits iedere week op maandagen op Youtube, de stories op Instagram en Facebook en TikTok. Zelf een evenement toevoegen in de agenda van Ons Son en Breugel kan door dit formulier in te vullen of natuurlijk via email: redactie@onssonenbreugel.nl.

Post article

Post article