De Ons Son en Breugel Weekflits van 13 september 2021

Rutger van der Heijden op de set van de Weekflits
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

Het onderhoud aan de hefbrug en de A50 gooien geen roet in het eten voor jouw road trip richting Eindhoven. Dat en de trouwbeurs After Forever bij hotel La Sonnerie in de Weekflits van deze week.

Over de brug komen

Vanaf vandaag begint het onderhoud aan de hefbrug in Son. De brug uit 1981 krijgt een nieuwe deklaag, de asfaltconstructie wordt verhard, wordt betonschade hersteld en vindt er een technische inspectie plaats. 13 en 14 september is de brug voor iedereen afgesloten, daarna kunnen tot 24 september 16:00 alleen voetgangers, fietsers, bussen en hulpdiensten over de brug. Omrijden kan via de A50, gewoon de borden volgen.

Echt verbonden

Heb jij trouwplannen? Hotel La Sonnerie is een prachtige plek om dat te doen. Zondag is iedereen uitgenodigd om te kijken naar de mogelijkheden en alles wat daar omheen hangt. Denk bijvoorbeeld aan DJ’s, fotografie, bruidsmode en catering. De trouwbeurs Wedding Event start om 11:00 uur en is voor iedereen toegankelijk, inclusief een leuke goodiebag. Check hoe en wat lees je hier.

Snel weer weg

Naast onderhoud aan de hefbrug vindt er ook onderhoud plaats aan de A50. Tussen Oprit Veghel en afrit Son is de snelweg afgesloten op donderdag van 21:00 uur tot maandag 05:00 uur. Dit geldt alleen in de rijrichting richting Eindhoven, dus naar Veghel rijden kan nog wel. En ook is de snelweg gewoon toegankelijk als omleidingsroute, die vind je hier.

Check de weekflits

Iedere week op de hoogte blijven wat er die week te beleven valt in Son en Breugel? We publiceren de weekflits iedere week op maandagen op Youtube, de stories op Instagram en Facebook en TikTok. Zelf een evenement toevoegen in de agenda van Ons Son en Breugel kan door dit formulier in te vullen of natuurlijk via email: redactie@onssonenbreugel.nl.

Post article

Post article