De Ons Son en Breugel Weekflits van 20 september 2021

Rutger van der Heijden op de set van de Weekflits
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

Eindelijk weer wat muziek in Son en Breugel en een gemeenteraadsvergadering in de weekflits van deze week.

Poging twee

Harmonie Pro Honore Et Virtute gaat het opnieuw proberen. Door nieuwe maatregelen kon het geplande klapstoelenconcert op 22 juli niet doorgaan, maar komende donderdag is poging twee. Nu er verder versoepeld is, kunnen mensen donderdag om 19:30 uur naar het Kerkplein komen en luisteren naar de harmonie. Wel zelf je klapstoel meenemen en houd een beetje rekening met elkaar.

Oase van herrie

Enige tijd geleden liet Ons Son en Breugel het vernieuwde jongerencentrum Oase zien. Deze week kunnen jongeren de make over zelf beleven tijdens de eerste disco avond sinds de lockdown. Van 19:30 tot 22:00 duurt het knalfeest. Hoe het precies werkt dat de kinderen veilig feest kunnen vieren, lees je hier.

Onderonsje

De gemeenteraad komt deze week weer digitaal bij elkaar. Op de agenda staat onder andere het krediet voor de nieuwbouw van basisschool de Krommen Hoek en de scholen in de Gentiaan, hoe we de problemen met de gladde trottoirbanden in het centrum op gaan lossen en de duurzaamheidsagenda. Meekijken kan via de website van de gemeente, een link vind je hier.

Check de weekflits

Iedere week op de hoogte blijven wat er die week te beleven valt in Son en Breugel? We publiceren de weekflits iedere week op maandagen op Youtube, de stories op Instagram en Facebook en TikTok. Zelf een evenement toevoegen in de agenda van Ons Son en Breugel kan door dit formulier in te vullen of natuurlijk via email: redactie@onssonenbreugel.nl.

Post article

Post article