De Ons Son en Breugel Weekflits van 22 november 2021

Rutger van der Heijden op de set van de Weekflits
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

Deze week weten we namelijk eindelijk wie prins carnaval 2022 wordt en wat de gemeenteraad allemaal gaat bespreken in de weekflits.

Doe maar effe wisselen

13 november zou het 11-11 bal plaatsvinden. Maar ja, corona. Om toch een goede overdracht tussen prins Bas en de nieuwe prins plaats te laten vinden, is komende zondag voor het eerst een prinsenwissel. De middag wordt gevuld met onder andere tonpraters Berry Knaapen en Boy Jansen. Kaartjes voor de wissel die om 14:00 uur in cafe-restaurant de Zwaan begint zijn nu te koop voor leden van de carnavalsvereniging.

Zit er warmpjes bij

In alle wijsheid heeft de gemeenteraad besloten weer digitaal te gaan vergaderen. Deze week praten ze over de verordening van de bezwaarschriftencommissie, maar nog veel belangrijker: de transitie warmte. Want als Son en Breugel in 2050 gasloos wil zijn, moet het plan nu al duidelijk zijn voor de komende jaren. Nu is je kans om mee te praten over deze belangrijke transitie, dus meld je aan bij de gemeente om donderdag mee te praten.

Check de weekflits

Iedere week op de hoogte blijven wat er die week te beleven valt in Son en Breugel? We publiceren de weekflits iedere week op maandagen op Youtube, de stories op Instagram en Facebook en TikTok. Zelf een evenement toevoegen in de agenda van Ons Son en Breugel kan door dit formulier in te vullen of natuurlijk via email: redactie@onssonenbreugel.nl.

Post article

Post article