De Ons Son en Breugel Weekflits van 26 juli 2021

Rutger van der Heijden op de set van de Weekflits
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

Deze week in Ons Son en Breugel Weekflits: overhandigen wij de naam voor het nieuwedorpshuis die jullie gekozen hebben aan de wethouder en kan iedereen een kijkje komen nemen in de voormalige Sint-Petrus Bandenkerk.

Verhuisbericht

Enkele honderden mensen hebben meegedaan aan de enquête voor de naam voor het nieuwe dorpshuis. Duizendmaal dank aan iedereen die mee heeft gedaan. Deze week overhandigen wij de door jullie gekozen naam aan wethouder Jan Boersma in het gemeentehuis. Daarna is het resultaat natuurlijk na te lezen op Ons Son en Breugel. (En ik weet het al)

Open huis

Van buiten zie je volop veranderingen aan de voormalige Sint-Petrus Bandenkerk. Komende zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur kan je ook van binnen kijken hoe het nieuwe dorpshuis er voor staat. Je kunt dan door het gebouw lopen en een idee krijgen van hoe het ‘gebouw in een gebouw’ er uit komt te zien als het nieuwe dorpshuis volgend jaar open gaat. (Met misschien wel de naam die jullie gekozen hebben)

Check de weekflits

Iedere week op de hoogte blijven wat er die week te beleven valt in Son en Breugel? We publiceren de weekflits iedere week op maandagen op Youtube, de stories op Instagram en Facebook en TikTok. Zelf een evenement toevoegen in de agenda van Ons Son en Breugel kan door dit formulier in te vullen of natuurlijk via email: redactie@onssonenbreugel.nl.

Post article

Post article