De Ons Son en Breugel Weekflits van 27 september 2021

Rutger van der Heijden op de set van de Weekflits
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

Het is de week van de bollebozen en muzikanten in de weekflits van deze week met Ons Dorp Kwist, een ukelele meeting en Lazy Sonnie Afternoon.

Vragen Vrijdag

Vorig jaar hebben we mee mogen doen aan de Thuis-Voor-De-Buis editie en de carnavalseditie, maar dit jaar kunnen we weer als vanouds meedoen aan Ons Dorp Kwist. 46 teams strijden om de titel van de achtste editie van de dorpskwis. Vrijdag om 19:00 kan het vragenboek op worden gehaald in de zaal van café-restaurant de Zwaan. Heel veel plezier en succes.

Gevoelige snaar

Bespeel je de ukelele en heb je zin in een leuke ukelele samenkomst? Meld je dan aan voor de ukelele meeting bij Music Dock. Zondag van 14:00 tot 16:30 uur worden liedjes gespeeld op de te heet gewassen gitaar. Deelname kost 5 euro en er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen, dus meld je snel aan. Info daarover vind je in de agenda.

Lui en zonnig

Deze zondag is het weer Lazy Sonnie Afternoon. De hoofdact in deze oktobereditie is Ben Bedford, een folkzanger uit de Verenigde Staten. Ben Bedford schetst op zijn manier Amerika, zijn individuen, hun overwinningen en hun strijd. Hij wordt ondersteund door Rocco van Loenen en Belle uit Den Haag, die met oldtimers een kampvuurgevoel met zich meebrengen. Let wel op, de nieuwe coronamaatregelen zijn van toepassing.

Check de weekflits

Iedere week op de hoogte blijven wat er die week te beleven valt in Son en Breugel? We publiceren de weekflits iedere week op maandagen op Youtube, de stories op Instagram en Facebook en TikTok. Zelf een evenement toevoegen in de agenda van Ons Son en Breugel kan door dit formulier in te vullen of natuurlijk via email: redactie@onssonenbreugel.nl.

Post article

Post article