De Ons Son en Breugel Weekflits van 4 oktober 2021

Rutger van der Heijden op de set van de Weekflits
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

Ben je er klaar voor, want het centrum van Son en Breugel is deze week bomvol met feest, attracties en activiteiten. We vertellen je er alles over, in de weekflits van deze week.

Alweer een winnaar

Vorig jaar hebben we het moeten missen, maar dit jaar is de kermis terug. Niet helemaal in de oude glorie, maar onder de huidige omstandigheden was dit de beste optie. Op het Raadhuisplein kunnen jong en oud van 8 oktober tot en met 12 oktober zich vermaken met diverse attracties. De Nieuwstraat blijft open, dus dat is wel een voordeel. Volgend jaar hoopt de organisatie met een nieuwe opzet de kermis niet leven in te blazen.

Regent meters bier

Tegenover de kermis, op het Kerkplein, vind je dit weekend de feesttent van WO Events. In de tent vind je op vrijdag We Go Back – 90’s & 00’s party, op zaterdag We Go Back – 70’s & 80’s party en op zondag de biercantus. Wil je nog kaartjes scoren voor deze feesten, kijk dan op woevents.nl. Een deel van de opbrengst van de avond komt ten goede aan jeugd- en jongerenwerk in jongerencentrum Oase, dus terwijl je je drankje opdrinkt doe je ook iets goeds voor de kids.

Vroem vroem

Door de propvolle rallykalender is het dit jaar niet twee dagen, maar één dag ELE Rally in Son en Breugel. Het racespektakel heeft net als in 2019 haar start en finish in het centrum van Son en Breugel. Het servicecentrum is uitgeweken naar Aquabest voor degene die ook onder de motorkap willen kijken. Dus dat wordt komende zaterdag ronkende motoren en de geur van verbrand rubber, tussen de feesttent en de kermis in.

Check de weekflits

Iedere week op de hoogte blijven wat er die week te beleven valt in Son en Breugel? We publiceren de weekflits iedere week op maandagen op Youtube, de stories op Instagram en Facebook en TikTok. Zelf een evenement toevoegen in de agenda van Ons Son en Breugel kan door dit formulier in te vullen of natuurlijk via email: redactie@onssonenbreugel.nl.

Post article

Post article