De voorbereidingen voor Son en Breugel samen sterker zijn in volle gang

Vijver Europalaan Son met Sonnebank
Foto: Ons Son en Breugel

Het evenement Son en Breugel samen sterker gaat plaatsvinden in het weekend van 11 en 12 juni. Tijdens dit evenement wordt er stil gestaan bij de ziekte kanker en het vieren van het leven. Inmiddels is het programma voor 11 en 12 juni helemaal rond en worden de eerste sponsoractiviteiten georganiseerd door de deelnemende teams.

Het evenement gaat zich afspelen rondom de vijver aan de Europalaan. Bij de officiële opening op zaterdagmiddag zal het startsignaal gegeven worden voor de twintig uur durende wandelestafette door de vele teams. Op een podium bij het parcours wordt er ook door teams hardgelopen en gefietst op een loopband en een spinningfiets. Voorafgaand aan en gedurende dit weekend zullen er vele activiteiten georganiseerd gaan worden door de deelnemende teams om geld op te halen voor het goede doel. 

Daarnaast worden tijdens het evenement eregasten (mensen die ooit de diagnose kanker hebben gehad) een hart onder de riem gestoken met een speciaal programma.

Programma

Het globale programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 11 juni

  • 16:30 uur – Officiële opening
  • 17:00 uur – Start twintig uur wandelen – fietsen – hardlopen
  • 22:30 uur – Stilstaan bij kanker en beleving met licht

Zondag 12 juni

  • 09:00 uur – Warming-up
  • 09:30 uur – Kinderloop – Zonhoveloop – Seniorenloop
  • 13:00 uur – Einde 20 uur wandelen – fietsen – hardlopen
  • 13:00 uur – Gezamenlijke lunch/picknick
  • 13:30 uur – Stronger Live muziek concert
  • 16:30 uur – Bekendmaking eindbedrag goede doelen
  • 17:00 uur – Afsluiting

Gedurende het evenement en tijdens het Stronger Live muziek concert wordt er opgetreden door vele lokale artiesten.

Informatieavond teamcaptains

Op 21 april wordt er om 20:00 uur een informatieavond georganiseerd bij de brandweerkazerne in Son en Breugel speciaal voor de teamcaptains en geïnteresseerden die een team willen gaan samenstellen. Op deze avond komt onder andere aan bod wat de rol van de teamcaptain is en wat we verwachten van een team. Ook is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Nodig als teamcaptain ook gerust andere leden van je team uit. Mocht je als teamcaptain verhinderd zijn, vraag dan een ander teamlid om de informatieavond bij te wonen.

Voor meer informatie over het evenement Son en Breugel samen sterker zie de website www.sbsamensterker.nl. Volg daarnaast Son en Breugel samen sterker via social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook is het nog mogelijk om lokale, regionale en landelijke ‘goede doelen’ aan te dragen waaraan de totale opbrengst van de deelnemende teams geschonken gaat worden. Donaties voor het goede doel of voor de organisatie van het evenement, kunnen eenvoudig overgemaakt worden via het donatieformulier op de website van Son en Breugel samen sterker.

Post article

Post article