Search
Close this search box.

Deel reparaties aan sporthal de Landing toch later uitgevoerd

De deur van een gesloten sporthal de Landing
Foto: Ons Son en Breugel

Nadat bekend werd dat juist in de eerste momenten van het nieuwe sportseizoen sporthal de Landing gesloten zou zijn, waren clubs die gebruik maken van de hal niet blij.

Gebruikers van de Landing waren niet blij toen zij hoorden dat zij de eerste week van het nieuwe sportseizoen mogelijk moesten gaan missen. De gemeente had namelijk het vervangen van de toplaag van de vloer in de sporthal gepland in de week van 26 tot en met 30 augustus, terwijl werkzaamheden eigenlijk in de zomervakantie uitgevoerd zouden worden.

Volgens de gemeente is, na goed overleg met de beheerder van sporthal de Landing en de uitvoerder van de werkzaamheden, besloten om de werkzaamheden te verplaatsen naar de herfstvakantie. Wethouder Jos de Bruin: “Op verzoek van de verenigingen (de scholen zijn nu nog met vakantie) hebben we de leverancier en beheerder benaderd om te kijken of we het coaten kunnen verplaatsen naar de herfstvakantie. Dat is gelukt.”

Door het verplaatsen van de werkzaamheden op de onderhoudskalender zal in de week van 14 tot en met 20 oktober de Landing gesloten zijn.