Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deelnemers de Afvalrace koken gezond bij Belle Fraiche

belle fraiche
Foto: Ons Son en Breugel

In de keuken van hotel restaurant la Sonnerie hebben de dames en heren van de Afvalrace zich gister helemaal uit kunnen leven.

De deelnemers konden zich inschrijven voor een kookworkshop bij hotel restaurant la Sonnerie, onder leiding van chefkok Hans van de Loo. Gezamelijk kregen ze hulp bij het koken van twee gezonde maaltijden die ook te bestellen zijn via Belle Fraiche, een gezond alternatief op kant-en-klare- en afhaalmaaltijden.

belle fraiche
Foto: Ons Son en Breugel

Op het menu stond chilikip met citroenrijst en koriander kwark voor het ene menu, en kabeljauw met citroenrijst en franse bonen voor het andere menu. Beide menu’s vielen uitstekend in de smaak. Vooral de koriander kwark, waarbij verschillende soorten samen zoals knoflook, groene peper en limoen samenkomen, bleek een opvallende smaaksensatie te zijn.

Belle fraiche

De gezonde maaltijd helpt de deelnemers aan de Afvalrace met afvallen. Veel deelnemers geven aan het moeilijk te vinden om lekkere dingen, zoals chips en koekjes, te laten staan. Door te laten zien dat een heerlijke maaltijd voor het hele gezin niet moeilijk hoeft te zijn, kunnen de deelnemers thuis ook aan de slag met een gezonde maaltijd.

Het concept Belle Fraiche van la Sonnerie maakt het mogelijk om een verse, gezonde maaltijd af te halen. Bestellen gaat gemakkelijk online en kan zowel warm als koud af te halen, waarbij je de maaltijd zelf in de oven kunt verwarmen. Alles wordt bereidt met verse ingredienten vol vitaminen. Via de website kan online een bestelling worden geplaatst.

belle fraiche
Foto: Ons Son en Breugel

afvalrace

Lees meer