Search
Close this search box.

Denk mee over het cultuurbeleid in Son en Breugel

Klarinetspelers van harmonie Pro Honre Et Virtute
Foto: Ons Son en Breugel

Gemeente Son en Breugel is bezig met het opstellen van een nieuw cultuurbeleid voor de periode 2025-2028. Op 15 mei 2024 heeft de raad een samenspraakbijeenkomst georganiseerd waarbij alle inwoners en specifiek vertegenwoordigers van het culturele veld mee konden praten over het nieuwe cultuurbeleid. De komende tijd halen we bij de culturele sector en het sociale domein op welke uitdagingen of kansen er nog liggen.

Ben jij actief in of betrokken bij het culturele veld, een culturele instelling of een vereniging? Om een passend en effectief cultuurbeleid te ontwikkelen, is ook jouw inbreng hard nodig! Gemeente Son en Breugel heeft een enquête opgesteld voor iedereen

  • die niet aanwezig kon zijn bij de samenspraakbijeenkomst en wel ideeën wil delen;
  • die aanwezig was en ook nog verder mee wil denken.

Vul jij ook de enquête in?

Gemeente Son en Breugel hoort graag wat, vanuit jouw eigen achtergrond, de kansen en uitdagingen zijn die je ziet. Het invullen van de enquête duurt maximaal tien minuten. Het merendeel van de vragen zijn open vragen. Ook is er ruimte om opmerkingen of aandachtpunten te vermelden. Alle antwoorden verwerken ze zorgvuldig en anoniem. De resultaten van deze enquête gebruiken we bij de ontwikkeling van het nieuwe cultuurbeleid 2025-2028.

De enquête invullen kan via deze QR-code

Een link naar de enquête vind je ook op www.sonenbreugel.nl/denkt-u-mee-over-ons-cultuurbeleid