Diëtiste Stance Jansen houdt contact met klanten in coronatijd

Diëtiste Stance Jansen op haar kantoor
Foto: Stance Jansen
Nieuws

Diëtiste Stance Jansen is gewend om persoonlijk contact hebben met haar cliënten, maar de coronacrisis maakt dat heel lastig. Gelukkig blijft ze niet stil zitten en laat ze haar cliënten niet hangen in deze moeilijke tijd.

Stance Jansen is getrouwd met Remy Jansen en moeder van dochter Quinn van 1 jaar. Ze leeft in een echt ondernemers gezin. Haar man heeft samen met zijn broer drie schoenmakerijen in Best, Eersel en Oirschot. Sinds anderhalf jaar heeft ze haar eigen praktijk in hartje Son en Breugel en is ze gevestigd in het pand van Visage & More. Daarnaast werkt ze samen met fysiotherapiepraktijk Body-Care Verbeek en draait ze daar een dag in de week spreekuur. Ze is kinderdiëtist en gespecialiseerd diëtist voor volwassenen in eetstoornissen en obesitas. Ook werkt ze voor Lexfit+, een stichting die iedereen helpt die zich – om wat voor reden dan ook – in een mindere periode van het leven bevindt.

“De coronacrisis treft ons dan ook als gezin aan beide kanten,” Zegt Stance tegen Ons Son en Breugel. “Als diëtist voelt het niet goed om de loop van clienten door te laten gaan en het bedrijf waarin mijn kantoor zich bevindt is gesloten. Ik probeer mijn cliënten zoveel mogelijk te begeleiden via beeldbellen of telefoon en dit werk eigenlijk best wel goed. Al merk ik dat veel cliënten wat terughoudend zijn en liever afwachten tot ze weer face to face afspraken kunnen maken. Dat persoonlijke contact is toch ook wel een zeer belangrijk onderdeel van mijn werk. Ook zie ik nog maar weinig nieuwe clienten of doorverwijzingen op dit moment waardoor de aankomende weken steeds rustiger worden.”

Foto: Stance Jansen

“Wat het mooie is aan mijn werk op dit moment is dat ik patiënten die corona hebben gehad en weer moeten aansterken heel goed kan ondersteunen en helpen met voedingsinterventie, zeker in combinatie met fysiotherapie. Wat op dit moment natuurlijk nog op afstand kan plaatsvinden. We zoeken hard naar oplossingen en deze periode vraagt een hoop van ons aanpassingsvermogen.”

Ben jij ondernemer die in deze tijd wel een zetje kan gebruiken? Tot 28 april biedt Ons Son en Breugel gratis advertentieruimte voor getroffen ondernemers die hun dienstverlening aanpassen. Neem contact op via adverteren@onssonenbreugel.nl en vertel ons over jouw creatieve aanpassingvermogen (vraag naar de voorwaarden).

Post article

Post article