Dit zijn de categorieën van Ons Dorp Kwist in 2018

Nog maar een klein maandje en dan is het zover: de kwisavond van Ons Dorp Kwist editie zes gaat 5 oktober 2018 van start.
Foto: Ons Son en Breugel

Nog maar een klein maandje en dan is het zover: de kwisavond van Ons Dorp Kwist editie zes gaat 5 oktober 2018 van start.

De inschrijf periode is intussen gesloten en dat betekent dat we weer wat meer bekend kunnen gaan maken voor de teams die meedoen. Er doen dit jaar ongeveer 65 teams mee. Iets minder teams dan de voorgaande jaren, maar over het algemeen zijn de teams wat groter van omvang. Hetzelfde aantal mensen als voorgaande jaren zal dan ook op 5 oktober actief deelnemen.

Alle teams die voor 1 april hebben ingeschreven ontvangen één dezer dagen een extra tip in de mailbox, als beloning voor het snelle inschrijven. Zat jouw team hier niet bij, niet getreurd. Ook zonder tip zijn de vragen op te lossen. Voor iedereen die meedoet bij deze alvast de rubrieken zodat er nagedacht kan worden over een eventuele verdeling en tactische plannen gemaakt kunnen worden.

De organisatie heeft er veel zin in en hopen jullie allen te zien op vrijdag 5 oktober. En vergeet niet de feestavond in je agenda te noteren, welke dit jaar op een andere locatie gehouden zal worden. De feestavond vindt plaats op zaterdag 27 oktober in de Zwaan in Son.

Categorieën

 1. Februari
 2. Horen, zien en zwijgen
 3. Van luier tot bromfiets
 4. 5691 – 5692 – 5694
 5. Op pad
 6. Huisje, boompje, beestje
 7. Sport
 8. Taal en zo
 9. Hot en cold
 10. ???
 11. Sponsorvragen
 12. Geheime opdracht

Post article

Post article