Zoek
Sluit dit zoekvak.

Diverse verkeersomleidingen in verband met evenementen

Foto: Wikipedia

Komende tijd zijn er diverse evenementen in Son en Breugel. Om deze reden zijn er diverse verkeersomleidingen voor het doorgaande verkeer.

ELE Rally – 30 mei

Tijdens de ELE Rally is er een proef op Ekkersrijt. Van 18:00 uur tot 01:00 uur is onder andere Ekkersrijt 6000 deels afgesloten. De op- en afrit voor de snelweg blijft bereikbaar. Bewegwijzering zal alternatieve routes weergeven.

Avond wandel vierdaagse – 9 tot en met 12 juni

De Sint Genovevastraat zal deels ontoegankelijk zijn of eenrichtingsverkeer voor autoverkeer. De gedeeltelijke afsluiting loopt van de Sint Genovevakerk tot aan de Veerstraat van 18.00 tot 21:00 uur. Ook zijn er diverse oversteekplaatsen voor deelnemers, waarbij verkeersregelaars je mogelijk staande kunnen houden om een veilige oversteek mogelijk te maken.

Kermis Son – 19 juni tot en met 23 juni

De kermis in het centrum van Son maakt het doorgaand verkeer onmogelijk om door het centrum te rijden. Het overgrote deel van het verkeer wordt omgeleid via de A50. Daarnaast is er een alternatieve route die loopt door de Bontstraat. De Antoon van de Venstraat wordt eenrichtingsverkeer met een schrikbord aan de Nieuwstraatzijde. Ook worden obstakels geplaatst op Heistraat/Nieuwstraat en hoek Raadhuisplein/ Nieuwstraat.

Jaarmarkt – 6 september

Tijdens de jaarmarkt zijn enkele wegen afgesloten. Zo is de Nieuwstraat afgesloten van de Boslaan tot aan de Antoon van de Venstraat, Markt, Heistraat, Airbornestraat, Raadhuisplein, Kerkplein en Kerkstraat van 06:00 uur tot 20:00 uur.