Search
Close this search box.

Doneer nu voor de kerstpakkettenactie

Doneer nu voor de kerstpakkettenactie
Foto: Grafische Studio van Buul

In Son en Breugel gaat de kerstpakkettenactie van de gezamenlijke kerken weer van start. Mogen zij ook dit jaar weer op jou rekenen?

Er zijn in onze gemeente nog steeds mensen, die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Voor deze mensen is de actie bedoeld. Wil jij ook jouw steentje bijdragen en iemand anders een plezier doen?

Hoe werkt het?

Je kunt uw kerstpakket of een deel daarvan afgeven bij het parochiecentrum van de Sint-Petrus’ Bandenkerk. Ook losse producten zijn welkom. Denk bijvoorbeeld aan koffie, thee, vruchten op sap, bonbons, blikken soep, lekkers voor kinderen. Of zomaar iets extra’s. Bedenk wat je zelf ook graag in een kerstpakket zou vinden (denk je wel aan de uiterste houdbaarheidsdatum?).

De vrijwilligers van de gezamenlijke kerken in Son en Breugel zorgen er dan voor dat er pakketten worden samengesteld en bezorgd bij diegene die dat goed kunnen gebruiken.

Waar kunt u terecht?

Tot en met 22 december kun je je pakketten tijdens de openingstijden afgeven bij het parochiecentrum Sint-Petrus’ Banden, Kerkplein 7 in Son. Openingstijden: elke werkdag van 9.30 – 12.00 uur. Extra opening op zaterdag 16 december van 9.30-12.00 uur.

Hartelijk dank. De gezamenlijke kerken van Son en Breugel.

 


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play