Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het dorp is weer een stukje schoner door de Week van Nederland Schoon

Het dorp is weer een stukje schoner door de Week van Nederland Schoon
Foto: Ons Son en Breugel

Na het vergroenen van Son en Breugel tijdens de de Nationale Boomfeestdag is het nu tijd om het dorp schoon te maken tijdens de Week van Nederland Schoon.

We kwamen gemeenteraadslid Maarten van Beek van Dorpsbelang tegen tijdens zijn vrijwillige inzet voor de Week van Nederland Schoon. Maarten was op dat moment vakkundig de bosjes voor de Emiliusschool uit aan het pluizen voor eventueel vuil.

“Gelukkig valt de opbrengst dit jaar mee” zegt Maarten van Beek. Zijn vuilniszak inderdaad niet zo heel erg vol, enkel wat blikjes, plastic en papiertjes. Een goed teken, want Maarten vindt een schoon dorp belangrijk. “Gelukkig doet de buitendienst zijn werk goed.”

Even verderop zijn nog drie vrijwilligers volop aan het schoonmaken. Maar niet alleen in de Nieuwstraat werd gewerkt: de Kanaalstraat, ’t Harde Ven, Breugel en Sonniuspark werden bezocht door vrijwilligers die Son en Breugel schoon willen houden van afval.


Lees meer over de Week van Nederland Schoon


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.