Zoek
Sluit dit zoekvak.

Download de app en ben altijd op de hoogte van ons nieuws

Download de app en ben altijd op de hoogte van ons nieuws
Foto: Ons Son en Breugel

Altijd, overal op de hoogte zijn van de gebeurtenissen in Son en Breugel met de Ons Son en Breugel app voor iOS en Android.

Met de app voor smartphone en tablet heb je het laatste nieuws uit Son en Breugel altijd bij de hand. Of het nu gaat om te prestaties van jouw lokale club, de leukste evenementen in de buurt of politieberichten: Ons Son en Breugel is altijd actueel en spraakmakend. Maar naast nieuws vind je er ook onze agenda, de leukste foto’s en video’s, interviews, achtergronden en nog veel meer. iOS gebruikers kunnen zelfs rechtstreeks contact leggen met de redactie met een druk op de emailknop. Dat kan ook gewoon via de informatie die te vinden is in onze colofon.

Screenshot Ons Son en Breugel iOS app Screenshot Ons Son en Breugel iOS app Screenshot Ons Son en Breugel iOS app

De versie voor iOS, inclusief mailknop.

Dus wie op de hoogte wil zijn hoeft niet te wachten tot het lokale weekblad op de mat ploft maar checkt Ons Son en Breugel op iPhone, iPad, Android smartphone of -tablet. En het mooiste is: het is helemaal gratis. iOS gebruikers kunnen de app downloaden in de App Store. Android gebruikers verwijzen we graag door naar Google Play.