Zoek
Sluit dit zoekvak.

Draag je steentje bij voor minder bedeelden tijdens de kerstpakkettenactie

Draag je steentje bij voor minder bedeelden tijdens de kerstpakkettenactie
Foto: Gezamelijke kerken Son en Breugel

In Son en Breugel gaat de kerstpakkettenactie van de gezamenlijke kerken weer van start. Mogen zij ook dit jaar weer op je rekenen?

Er zijn in onze gemeente nog steeds mensen, die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Voor deze mensen is de actie bedoeld. Wilt jij ook een steentje bijdragen en iemand anders een plezier doen?

Hoe werkt het?

Je kunt jouw kerstpakket of een deel daarvan afgeven bij het Parochiecentrum van de Sint-Petrus’ Bandenkerk. Ook losse producten zijn welkom. Denk bijvoorbeeld aan koffie, thee, vruchten op sap, bonbons, blikken soep, lekkers voor kinderen. Of zomaar iets extra’s. Wat zou je zelf graag in een kerstpakket vinden?

Let wel aan de uiterste houdbaarheidsdatum. Producten die over deze datum zijn worden niet in de pakketten geplaatst. De vrijwilligers van de gezamenlijke kerken in Son en Breugel zorgen er voor dat jouw gift terecht komt bij diegenen die dat goed kunnen gebruiken.

De pakketten worden met veel zorg samengesteld en er wordt gelet op de samenstelling van het betreffende gezin. Jpuw financiële gift wordt zeker ook gewaardeerd, zodat er iets extra’s kan worden gekocht als aanvulling op de ingeleverde artikelen.

Waar kun je terecht?

Tot en met 22 december kunt je de pakketten of financiële gift tijdens de openingstijden afgeven bij het parochiecentrum Sint-Petrus’ Banden, Kerkplein 7 in Son. Openingstijden: elke werkdag van 9:30 tot 12:00 uur. Extra opening op zaterdag 22 december van 9:30 tot 12:00 uur.