Dubbel genieten met Wijn en Dein Festival van Lazy Sonnie Afternoon

Lazy Sonnie Afternoon houseband Caponata in de kapelzaal van hotel La Sonnerie
Foto: Lazy Sonnie Afternoon
Nieuws

Met een glas wijn in de ene hand en een heerlijk hapjes in de andere hand genieten van lokale en internationale muziek tijdens het Wijn en Dein Festival van Lazy Sonnie Afternoon.

De kapelzaal van hotel La Sonnerie werd voor de tweede keer omgetoverd tot een studio voor een thuiseditie van Lazy Sonnie Afternoon. Dit keer niet alleen een livestream met enkel muziek, maar ook voor de liefhebbers met hapjes en drankjes. Het Wijn en Dein Festival van Lazy Sonnie Afternoon bracht daarmee niet alleen akoestische muziek met lokale en internationale alure, maar ook bijpassende wijnen en hapjes die verzorgd werden door La Sonnerie.

Guy Verlinde in zijn huiskamer met Olivier Vander Bauwede

Tijdens de livestream werden kijkers getrakteerd op lokale en internationale artiesten die passen bij het Lazy Sonnie Afternoon concept. In de kapelzaal trad de Lazy Sonnie Afternoon houseband Caponata op met veel bekende gezichten uit Son en Breugel. Vanuit New York (Verenigde Staten) trad Annie Keating op, die vanuit de gang van haar appartement een sneak preview gaf van haar nieuwe album.

Vanuit Vancouver (Canada) speelde Chris Ronald op zijn gitaar en mondharmonica. Uit het zonnige Californië (Verenigde Staten) bracht Jeffrey Halford vanuit zijn eigen huiskamer zijn muziek ten gehore. Iets dichter bij huis trad Guy Verlinde op vanuit zijn huiskamer in Gent (België) ondersteund door Olivier Vander Bauwede op de mondharmonica.

Marjolijn Kleingeld en Marianne van de Hurk in de digitale wijnkelder

De hapjes en drankjes konden apart gekocht worden. Tussen de muziek door gaven vinoloog/sommelier Marianne van de Hurk en Marjolijn Kleingeld vanuit de digitale wijnkelder van het hotel tekst en uitleg bij de wijn en culinaire hoogstandjes die daar bij passen. De hapjes werden in de keuken van La Sonnerie gemaakt door chefkok Hans van der Loo.

Post article

Post article