E-jeugd handbalvereniging Apollo pakt eerste winst

E-jeugd handbalvereniging Apollo tijdens een wedstrijd
Foto: Reza Karimidouna
Nieuws

Het belangrijkste nieuws van dit weekend binnen handbalvereniging Apollo was niet de nieuwe prins van Krutjesgat Bas Coensen, waar handbalvereniging Apollo uiteraard erg trots op is, maar de winst van de E-jeugd.

Met een 10-3 winst op Bergeijk werd voor deze jonge lichting handballers een ban gebroken. Al geruime tijd traint en speelt deze groep jongens en meisjes met veel enthousiasme. De ultieme beloning van een winstpartij bleef echter uit. Tot dit weekend. In een mooie, goed gespeelde partij wonnen de kinderen verdiend van Bergeijk, wat tot grote blijdschap met chips werd gevierd. Hopelijk mag de jeugd van Apollo het genoegen van de winst nog vaak beleven.

handbalsters gezocht voor recreatief dames handbal

Ze krijgen steeds meer de vraag van oud-handballers of er een recreantenteam is. Ze zijn in gesprek met een groep oud-handbalsters om te kijken of er een recreantenteam kan worden opgericht. Handbalvereniging apollo is enthousiast en ziet de mogelijkheden, Jij ook? Denk jij nu ook, daar heb ik wel interesse in, meld je dan via communicatie@HV-apollo.nl aan.

Post article

Post article