Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eet je buikje rond en steun de Verkensters bij het Pannenkoekenfeest

Eet je buikje rond en steun de Verkensters bij het Pannenkoekenfeest
Foto: Pixabay CC0

Het is bijna zover, ook dit jaar organiseren de Verkensters van scouting Dutmella het Pannenkoekenfeest.

Het zal plaatsvinden op zaterdag 17 juni op de tijdelijke blokhut in de Sint Genovevastraat 37 in Breugel. Dit is een financiële actie om het zomerkamp van 2017 te bekostigen. De Verkensters zouden het gezellig vinden als jij met zoveel mogelijk vrienden, familie en kennissen onbeperkt pannenkoeken bij hen komt eten voor 7,50 euro. Hiervoor krijg je een soepje als voorgerecht, pannenkoeken als maagvuller en een verrassingstoetje om het feestje af te sluiten. Limonade, koffie en thee zijn inbegrepen. Voor fris en bier vragen zij een kleine vergoeding.

Het pannenkoekenfeest wordt mede mogelijk gemaakt door hun sponsor Peak’s Free From. Peak’s levert pannenkoekenmix die vrij is van gluten. Als je een allergie hebt, kun je dus toch van dit feestje genieten. Mocht je een allergie hebben, geef het dan door bij de inschrijving (ook als het glutenallergie betreft), dan kunnen zij kijken of we daar rekening mee kunnen houden.

Je kunt je op www.dutmella.nl/pannenkoeken inschrijven voor één van de bloktijden: 12:15 uur tot 13:15 uur of 18:00 uur tot 19:00 uur. Na deze inschrijving krijg je een mail met informatie over uw reservering en de betaling. De reservering is pas definitief wanneer het geld overgemaakt is. Meedoen zonder aanmelden kan uiteraard ook, u betaald dan 8,50 euro per persoon. Gezien de inkopen heeft dit echter niet de voorkeur.

 


Lees meer over scouting Dutmella


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play