Ember Swift en Eva Wiselius sluiten reguliere seizoen Lazy Sonnie Afternoon af

Ember Swift en Eva Wiselius sluiten reguliere seizoen Lazy Sonnie Afternoon af
Foto: Lazy Sonnie Afternoon
Nieuws

Op 3 juni sluiten twee vrouwen, Ember Swift en Eva Wiselius, de reguliere edities van het seizoen 2017/2018 af om vervolgens 1 juli aanstaande groots te eindigen met het jaarlijkse Lazy Sonnie Afternoon Festival.

Ember Swift & Gabriël Beaudoin

“Een perfecte versmelting tussen Oosterse en Westerse tradities met invloeden van jazz, folk, swing, R & B, funk, pop en blues.” De Canadese Ember Swift is een internationaal tourende muzikant en songwriter en oprichter van het onafhankelijke label Few’ll Ignite Sound. Oorspronkelijk afkomstig uit Toronto, heeft ze sinds een aantal jaar Beijing als thuisbasis. Daar dompelde ze zich onder in de Chinese cultuur, leerde de taal en ontwikkelde een oevre waarbij ze oost en west verbindt in een muzikale harmonie.  Ze heeft 12 albums en 1 dvd-project uitgebracht sinds 1996. Haar muziek beslaat verschillende stijlen, variërend van pop tot jazz, funk tot klezmer, R & B tot rock. Wat dit allemaal bijeen houdt, is de onmiskenbare soepele jazz-zang en sociopolitieke humor van Ember.

Ember Swift wordt  vergezeld door Gabriël Beaudoin.  Gabriël  is een Frans-Canadees muzikant uit Quebec met een graad in Jazz Studies en een MA in Music Performance van de University van Toronto.

Eva Wiselius

Wie 12 mei aanwezig was op de Lazy Sonnie Song Night heeft al kennis gemaakt met Eva Wiselius. Maar je kunt haar ook kennen als een van de Sonse Andrew Sisters of als dirigente van popkoor Voyss. Eva schrijft muziek in uiteenlopende stijlen, maar haar natuurlijke stijl is pop met blues-, jazz- en country-invloeden. Ze begeleidt zichzelf op piano en neemt muzikanten met zich mee waardoor de songs nog beter tot hun recht komen.

Aanvang/toegang

  • Lazy Sonnie Afternoon begint om 15:30 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur.
  • De zaal is vanaf +/-15:00 uur open. De toegang is gratis maar na het optreden vragen wij om een vrijwillige bijdrage in de hoed. Zonder jullie gift zijn deze unieke optredens niet mogelijk. Dus geef gul.
  • De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Website

Kijk op de website www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/of meld je aan voor de nieuwsbrief. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op de website aanmelden. Tot zondag 3 juni 2018 in de Kapelzaal van Kloosterhotel La Sonnerie in Son en Breugel.

Post article

Post article