EMTÉ Breugel wordt omgebouwd tot Coop

EMTÉ Breugel wordt omgebouwd tot Coop
Foto: Ons Son en Breugel

Op woensdag 23 januari sluit EMTÉ Breugel om 15:00 uur de deuren. In ruim tweeënhalve week tijd wordt de supermarkt aan de Van Gentlaan 8 in Breugel verbouwd, om op maandag 11 februari te openen als Coop.

Supermarktmanager Erik Kiggen: “Onze supermarkt wordt compleet verbouwd tot een supermooie Coop. We kijken hier met het hele team ontzettend naar uit. Samen gaan we onze klanten verrassen met een topwinkel.”

“De supermarkt ziet er straks helemaal anders uit”, vertelt Erik Kiggen. “Van vloer tot plafond: alles gaan we vernieuwen. De winkel wordt voorzien van de frisse, moderne Coop-stijl. Ook komt er nog meer aandacht voor vers. Zo kunnen klanten op de nieuwe groente- en fruitafdeling terecht voor losse uien, knoflook en aardappelen en is het mogelijk om verse jus d’orange te tappen. Er komt bovendien een mooie broodafdeling in de winkel.”

Ruime openingstijden en optimale service

Het vertrouwde team stelt de klant centraal en combineert klantvriendelijkheid met een volledige service. Met een slijterij en servicebalie met ov-oplaadpunt, een PostNL-pakketpunt en de verkoop van medicijnen en de Nederlandse loterijen is de winkel van alle gemakken voorzien. Naast de reguliere kassa’s kunnen klanten voortaan ook middels gebruiksvriendelijke zelfscankassa’s eenvoudig en snel hun kleine boodschappen afrekenen. Coop Breugel is van maandag tot en met donderdag en op zaterdag geopend van 08:00 tot 20:00 uur, op vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur en op zondag van 10:00 tot 20:00 uur.

Op maandag 11 februari wordt Coop Breugel feestelijk geopend. Voor meer informatie: www.coop.nl.

Post article

Post article