Search
Close this search box.

Enge Buren met ‘Vreemde Vogels’ in het Vestzaktheater

Enge Buren met 'Vreemde Vogels' in het Vestzaktheater
Foto: Enge Buren

Ze bestaan bijna 25 jaar, toch kent niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment? Wie zal het zeggen?

Als je ze eenmaal kent, kan je niet meer om ze heen en kom je er nooit meer vanaf. Eigenlijk zijn ze helemaal niet ‘eng’ maar eerder sympathiek, waardoor je ze in een mum van tijd in de armen sluit. Eén ding staat buiten kijf, Enge Buren staat garant voor een onvergetelijk avondje uit (het bespaart je een consult bij de psychiater).

‘Vreemde Vogels’ is hun zevende show vol muziek, humor en cabaret. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven. We zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeentjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts.

Laat je meevoeren op deze bijzondere thermiek. Wees welkom in de wonderlijke wereld van ‘Vreemde Vogels’. Voorstelling op 7 oktober 2017 om 20:15 uur in het Vestzaktheater, toegang 17,50 euro.

 


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play